Själslig Astrologi

 

 

Astrologi – Berättelsen om din Själ

 

Astrologin hjälper dig att återkoppla med din sanna
Energi, läka ditt inre & leva utifrån din Själs Livs syfte

 

 

 

Vi föds alla med vår alldeles unika födelsekarta. För att förstå vad kartan är kan du föreställa dig att man tog ett foto av stjärnhimlen exakt den tid du föddes. Det här fotot visar var Solsystemets alla planeter befann sig just då. Att jobba med astrologi är att jobba med Energi. Alla planeter har unika energimässiga egenskaper samt olika kvalitéer. Beroende på hur dessa planeter stod i solsystemet samt hur deras relation var till varandra, kommer vår karta vara uppbyggd kring detta. Vi får med oss de energier vi behöver i det här livet för att utvecklas, släppa karma och höja vår förståelse och vibration. Din astrologikarta är din Själs Blueprint och den visar din potential och din energi som du bär med dig in i det här livet. Kartan lyfter även fram kvalitéer, gåvor och styrkor men också dina förmodade utmaningar och vad du kan behöva läka och transformera under detta liv.

 

Tänk dig att din karta innehåller olika lager av information. Ju mer du jobbar med kartan desto mer förståelse och insikter får vi kring oss själva och kring vårt syfte här på jorden. Är du en Ljusarbetare, gammal själ eller ett stjärnfrö kan astrologin vara ett ovärdeligt verktyg för dig. Den visar vilka djupgående förändringar du behöver göra i dig själv och var healing och transformation behöver äga rum. Genom att läka oss själva blir vi kraftfulla Healers och vi kan vägleda och hjälpa andra i sitt läkningsarbete.

 

Ditt Stjärntecken & var du är menad att Lysa & göra ett Avtryck i detta Liv
Vårt stjärntecken är detsamma som vårt Soltecken. Solen visar var vi är menade att lysa & göra ett avtryck under detta liv. Den visar också var vi är menade att höja vår medvetenhet rent själsligt och var mycket av vår livsenergi spelas ut. Om du är insatt i Astrologi kan du titta på tillhörande hus och aspekter för att se mer om ditt livssyfte.

 

⭐️VÄDUREN: Du är här för att utveckla ditt ledarskap och hitta ledaren inom dig. När du gör det kan du hjälpa andra att bli ledare över sitt liv. Kan hjälpa och leda andra människor på ett kraftfullt men ödmjukt sätt. Du är också här för att få en djupare förståelse för dina behov och din egen energi.
Själslig utveckling – Att lära dig följa din inre motivation och använda din viljestyrka i livet.

⭐️OXEN: Du är här för att lära dig njuta av det som livet har att erbjuda i fysisk och materiell form. Det finns också en viktig uppgift här som handlar om att bygga upp saker under lång tid, att skapa en tillvaro runt dig som du trivs med och mår bra av.
Själslig utveckling – Att lära dig bemästra det praktiska och fysiska runt dig.

⭐️TVILLINGARNA: Du är här för att hitta ditt uttryck, ditt gudomliga uttryck och dela det med omvärlden. Att bli medveten om lägre eller negativa tankemönster och förändra dem till positiva med en högre energi.
Själslig utveckling – Att hitta ditt inre uttryck och dela med dig av det.

⭐️KRÄFTAN: Du är här för att lära dig förstå och hantera ditt känsloliv, att hitta balans i dina känslor. Här handlar det också om att lära sig förstå sina känslor och att kunna uttrycka dem i livet. En viktig uppgift här handlar också om att kunna hantera olika typer av känslor, utan att fastna i dem.
Själslig utveckling – Att förstå och bemästra dina känslor i alla olika former & nyanser.

⭐️LEJONET: Du är här för att lära dig mer om ditt kreativa uttryck och att uppleva passion. Här handlar det mycket om att göra saker med passion och glädje, att bejaka de delarna av dig själv.
Själslig utveckling – Att bejaka din inre passion, lekfullhet & kreativitet.

⭐️JUNGFRUN: Med Solen här är du här för att utveckla praktiska färdigheter och för att bidra med service av något slag. Jungfrun är noggrann och kan vara perfektionist i det hon gör. Här är det viktigt att lära sig göra saker noga men att inte fastna i kontrollbehov.
Själslig utveckling – Att skapa ordning och frid utan att kontrollera.

 ⭐️VÅGEN: Du är här för att lära dig att skapa balans, balans inom dig själv, i livet och i relationer. Genom den här balansen hjälper du till att skapa balans för andra människor. Här kan vi ofta behöva möta den lägre energin av tecknet först.
Själslig utveckling – Att lära dig alla sidor av relationer & om balans.

⭐️SKORPIONEN: Du är här för att lära dig mer om det djupa och komplexa i livet. Här ingår det ofta en del kriser eller perioder av transformation samt mycket kontraster.Genom detta kan du läka dig själv och hjälpa andra att läka svåra och tunga saker.
Själslig utveckling – Att lära sig hantera djup & transformation.

⭐️SKYTTEN: Du är här för att lära dig mer om din sanning och dina övertygelser. Genom att utforska olika områden och trossystem hittar du till slut det som resonerar dig med. Upptäckande och frihet är starka teman.
Själslig utveckling – Att hitta din sanning om livet & dig själv.

⭐️STENBOCKEN: Du är här för att lära dig skapa och bygga saker, även om det uppstår motstånd. Stenbocken är ett starkt och kraftfullt tecken som kan bestiga berg. Först behöver du lära sig att möta mycket motstånd och utmaningar.
Själslig utveckling – Att utmana dig själv och klara av hinder längs med vägen.

⭐️VATTUMANNEN: Du är här för att hitta nya vägar inom dig själv och i samhället – att göra saker på ditt unika sätt. När du bryter mot gamla föreställningar och normer blir du en sann vägvisare för andra.
Själslig utveckling – Att våga gå mot det okända och bryta gamla mallar.

⭐️FISKARNA: Du är här för att utveckla din empati och ödmjukhet inför andra människor. En viktig uppgift handlar också om att förstå dina egen energi och vad som är ditt, i förhållande till andra. Du kan behöva jobba med att hantera din stora känslighet och känslor av flykt.
Själslig utveckling – Att våga vara i din kropp och möta alla nyanser som finns där.

 

 

Vill du lära dig mer om Astrologi och din Själs utveckling, missa inte vår Youtube-kanal där vi lägger upp videos om Astrologi & Andlighet varje vecka. 

 

 

Här finner du vår Youtubekanal

 

 

Är du intresserad av att fördjupa dig i Astrologi?
Vill du lära tolka Födelsekartor på ett professionellt sätt?
Vill du lära dig kartans uppbyggnad för att kunna leva mer utifrån ditt livssyfte?
Vill du lära dig mer om alla tecken, hus, planeter och aspekter – samt lära dig sätta ihop allt till en helhet?

 Missa inte vår Astrologiutbildning med certifiering
med nästa kursstart den 3/10 – 2024!
Läs mer
här

 

 

 

 

 

Vi erbjuder astrologisk vägledning i form av sessioner, skriftliga vägledningar och Astrologikurser. Varje session och läsning är unik och beroende på vilken tjänst du väljer får du tillgång till information om dig och din själ. Vi erbjuder både skriftliga vägledningar och telefonsessioner med astrologisk vägledning. Vi tittar djupare på dina gåvor, var du behöver göra djupgående healing och transformation samt mer om dig och din själ. Utifrån dina specifika önskemål jobbar vi även med annat såsom förståelse kring mönster, karriär, uppväxt, utmaningar och talanger.


Vår övertygelse är att allting i Universum består av Energi och all Energi går att förändra. Det innebär att ingenting är statiskt och ingenting varar för evigt. Vad du än kämpar med så går det att omskapa och vi jobbar mycket med energiarbete. Det vill säga – vi hjälper till att förändra ditt energimässiga tillstånd, rensa energiblockeringar och att återställa obalanser i energin. Vi har sett så mycket fantastiska resultat i vårt arbete, både hos oss själva men också hos våra klienter. Vi är båda gamla själar och stjärnfrön som levt många liv här på jorden, vilket resulterat i mängder med blockeringar och låsningar i detta liv.

 

Vi har båda gått från djup uppgivenhet, vilsenhet och stagnation inom olika områden till att börja läka och hitta hem i oss själva. Utan den inre läkningen hade vi inte kunnat göra det vi göra idag. Så länge vi sitter fast i stagnerad energi, gamla programmeringar, chakraobalanser eller annat så kommer vi att vara begränsade i vår energitillgång. Vår livsenergi flödar inte optimalt och vi kommer inte framåt.

 

Vi anser att Astrologin är ett fantastiskt och ovärdeligt verktyg för att göra den här inre läkningen. Att kombinera Astrologi & intuitiv Healing = MAGIC

 


Lotta
“Tack Hans och Martina! Allt ni gör har stor betydelse för hela vår Uppstigning och i ett ännu större perspektiv. Jag inte ens kan förklara i ord. Ser även att ni är som kopplade till stora rymdskepp. Ni jobbar stort!”

 

Tove

“Håller på med Healingkursen Läk dina blockeringar och kan varmt rekommendera den; Tydlig, informativ, peppade med både videor, skriftligt material, meditationer och aktiveringar mm. Och med många användbara verktyg som fungerar även för sådana som jag som haft en stark “inre beskyddare” dvs kroppen har signalerat obalanser och jag vet att jag har mycket att processa men jag har tidigare inte kommit åt det. Varmt tack Martina och Hans, ni är fantastiska!”

 

Carolina

”Ni vägleder med en Fantastisk känsla & Engagemang. Ni besitter stor visdom och kunskap och er healingkraft är stor. De distanskurser jag gått hos er har varit mycket inspirerande en väldigt stor hjälp på min resa till Andlig och Själslig utveckling”.

 

Caroline

“Jag är enormt tacksam för det inre arbetet jag har fått göra tillsammans med Hans och Martina. Ni har hjälpt mig att släppa på gammalt bagage, läka sår från barndomen, klippa energiband, stärka upp chakran, gett mig verktyg och ni har varit två fantastiska rådgivare. Det är helt otroligt hur ni kompletterar varandra med så mycket kunskap från er båda! Den tiden jag har fått med er har varit helt ovärderlig. Kan varmt rekommendera Hans och Martina för er som söker genuinitet, inre läkning och Kärlek”

 

För att se alla våra Astrologitjänster – gå vidare till vår webshop!

 

⭐️⭐️⭐️