Bli din Egen Healer

 

 

 

Utveckla din Intuition & Bli din egen Healer!

 

Ger dig verktyg & för att Läka dig själv på djupet & lyfta fram din inre Healer

🌍🌍🌍

 

Våra webkurser är alla framtagna och utvecklade med stor omsorg, för att assistera dig på din inre & Själsliga Resa. Materialet i kurserna är skapade utifrån våra egna erfarenheter i form av lång erfarenhet inom Healing, entreprenörskap men också utifrån de tusentals sessioner vi haft med människor. Vi tittar på vad personer frågar efter, vad våra klienter kämpar med och var de ofta upplever att de sitter fast i sin andliga & inre utveckling. Målet med våra kurser är att hjälpa dig läka och komma närmare din själ, ditt själsliga ursprung som finns bakom ditt begränsade jag (din 3d verklighet). Vem som helst kan gå våra kurser men en stor målgrupp är Högkänsliga, Gamla själar, Stjärnfrön, Tvillingsjälar eller andra Avancerade själar. Vår övertygelse är att allting är Energi och allting vibrerar på olika Frekvenser. Genom att förändra energin kan vi förändra allt – vilket innebär att vi kan 


⭐️Lotta
“Tack Hans och Martina! Allt ni gör har stor betydelse för hela vår Uppstigning och i ett ännu större perspektiv. Jag inte ens kan förklara i ord. Ser även att ni är som kopplade till stora rymdskepp. Ni jobbar stort!”

 

⭐️Tove
“Håller på med Healingkursen Läk dina blockeringar och kan varmt rekommendera den; Tydlig, informativ, peppade med både videor, skriftligt material, meditationer och aktiveringar mm. Och med många användbara verktyg som fungerar även för sådana som jag som haft en stark “inre beskyddare” dvs kroppen har signalerat obalanser och jag vet att jag har mycket att processa men jag har tidigare inte kommit åt det. Varmt tack Martina och Hans, ni är fantastiska!”

 

⭐️Charlotte
”Ni vägleder med en fantastisk känsla & ngagemang. Ni besitter stor visdom och kunskap och er healingkraft är stor. De distanskurser jag gått hos er har varit mycket inspirerande en väldigt stor hjälp på min resa till Andlig och Själslig utveckling”.

 

⭐️Caroline
“Jag är enormt tacksam för det inre arbetet jag har fått göra tillsammans med Hans och Martina. Ni har hjälpt mig att släppa på gammalt bagage, läka sår från barndomen, klippa energiband, stärka upp chakran, gett mig verktyg och ni har varit två fantastiska rådgivare. Det är helt otroligt hur ni kompletterar varandra med så mycket kunskap från er båda! Den tiden jag har fått med er har varit helt ovärderlig. Kan varmt rekommendera Hans och Martina för er som söker genuinitet, inre läkning och Kärlek”

 

Om kursen:

 

I den här distanskursen får du möjlighet att djupdyka i ditt inre i din egen takt! Efter att du gått kursen blir din egen kraftfulla healer och du har möjlighet att läka dig själv på djupet och hjälpa andra med läkning. Den lyfter fram hur du konkret kan jobba med en mängd olika energimässiga blockeringar för att komma vidare i livet, släppa gammalt och expandera. För att kunna leva i din fulla potential och uttrycka din själ här på jorden på bästa sätt behöver du göra dig av med sådant som begränsar dig. Om du hittat hit är du garanterat en gammal själ som bär med dig en mängd andliga gåvor, men också stora utmaningar och blockeringar från detta och tidigare liv. Blockeringar håller oss kvar i det förflutna såsom barndom och tidigare liv genom att en del av vår energi är kvar där.

 

 

 

 

Kursen är unik på det sättet att den lyfter fram hur du kan heala dig själv på flera olika sätt och nivåer. Vi har med stor eftertanke valt ut blockeringar som vi märkt att många människor kämpar med. Och som vi anser vara avgörande för att ta stora kliv framåt på den andliga resan. Det räcker oftast inte med att jobba med ett område utan vi behöver jobba på flera plan och nivåer, multidimensionellt. I kursen får du bland annat lära dig hur du hittar och läker saker från tidigare liv, läker dina chakran, rensar bort energier och släpper negativa själskontrakt och energisträngar.

 

 

I Kursen får du bland annat tillgång till:

 

  • 13 lektioner där vi pratar djupgående om Healing, energiarbete och olika typer av Blockeringar. Du får även lära dig hur du kan jobba med din intuition, pendel och Högre ljusguider för att hitta blockeringar och läka dem.

 

  • Över 100 sidor textmaterial som tillhör de olika lektionerna! Här får du information hur olika blockeringar skapas, pedagogiska exempel och övningar som visar hur du kan jobba med varje typ av blockering. Olika typer av Blockeringar som tas upp är Obalanser i chakran, Negativa själskontrakt & Energisträngar, Det inre barnet, Mörk energi, Tidigare liv och Präglingar. Du lär dig hur du jobbar med dessa olika blockeringar och hur du rensar energi, oavsett om det sker med pendel eller din rena intuition.

 

  • Praktiska Övningar för att hitta sådant som begränsar dig, exempelvis Djupgående guidade Healingmeditationer + Aktiveringar

 

  • Verktyg i form av skapade Kartor, som hjälper dig att identifiera blockeringar i ditt energisystem. Kartorna passar bra ihop med pendel men går att också att använda fritt utan pendeln. Exempel är kartor där du lär dig att hitta olika typer av omedvetna rädslor & känslotillstånd samt inre föreställningar och som håller dig tillbaka. 

 

  • En telefonsession med oss på 1 timme! Du kan välja att ta 60 minuter på en gång eller dela upp det i två omgångar (2 gånger 30min). I sessionen tittar vi på frågar du har kring kursen och hjälper till att rensa och ta bort eventuella energier och blockeringar som begränsar dig. 

 

 

Efter avslutad kurs har du det som krävas för att läka dig själv samt hjälpa andra människor!

 

För att se pris eller köp kursen, välkommen till vår webshop!

 

 

 

 

Med värme & tillförsikt
Martina & Hans
Utbildare inom Andlighet,
Hälsa & Astrologi