Kurser & Utbildningar

 

 

Våra Aktuella utbildningar 2024

 

 

Det absolut viktigaste du kan investera i är din Energi!
När du investerar i din livsenergi kan du förändra ditt & andras liv för alltid.

🌍🌍🌍

 

 

 

 

 

Våra distanskurser är alla framtagna och utvecklade med stor omsorg, för att assistera dig på din inre & Själsliga Resa. Materialet i kurserna är skapade utifrån våra egna erfarenheter i form av lång erfarenhet inom Healing, entreprenörskap men också utifrån de tusentals sessioner vi haft med människor. Vi tittar på vad personer frågar efter, vad våra klienter kämpar med och var de ofta upplever att de sitter fast i sin andliga & inre utveckling. Målet med våra kurser är att hjälpa dig läka och komma närmare din själ, ditt själsliga ursprung som finns bakom ditt begränsade jag (din 3d verklighet). Vem som helst kan gå våra kurser men en stor målgrupp är Högkänsliga, Gamla själar, Stjärnfrön, Tvillingsjälar eller andra Avancerade själar. Vår övertygelse är att allting är Energi och allting vibrerar på olika Frekvenser. Genom att förändra energin kan vi förändra allt – vilket innebär att vi kan läka allting vi bär på. 

 


♡ Lotta
“Tack Hans och Martina! Allt ni gör har stor betydelse för hela vår Uppstigning och i ett ännu större perspektiv. Jag inte ens kan förklara i ord.
Ser även att ni är som kopplade till stora rymdskepp. Ni jobbar stort!”

 

 

♡ Tove

“Håller på med Healingkursen Läk dina blockeringar och kan varmt rekommendera den; Tydlig, informativ, peppade med både videor, skriftligt material, meditationer och aktiveringar mm. Och med många användbara verktyg som fungerar även för sådana som jag som haft en stark “inre beskyddare” dvs kroppen har signalerat obalanser och jag vet att jag har mycket att processa men jag har tidigare inte kommit åt det. Varmt tack Martina och Hans, ni är fantastiska!”

 

 

 ♡ Charlotte
”Ni vägleder med en fantastisk känsla & ngagemang. Ni besitter stor visdom och kunskap och er healingkraft är stor. De distanskurser jag gått hos er har varit mycket inspirerande en väldigt stor hjälp på min resa till Andlig och Själslig utveckling”.

 

 

♡ Caroline
“Jag är enormt tacksam för det inre arbetet jag har fått göra tillsammans med Hans och Martina. Ni har hjälpt mig att släppa på gammalt bagage, läka sår från barndomen, klippa energiband, stärka upp chakran, gett mig verktyg och ni har varit två fantastiska rådgivare. Det är helt otroligt hur ni kompletterar varandra med så mycket kunskap från er båda! Den tiden jag har fått med er har varit helt ovärderlig. Kan varmt rekommendera Hans och Martina för er som söker genuinitet, inre läkning och Kärlek”

 

 

 

 

Se aktuella utbildningar ringar under respektive flik uppe i Menyn
eller gå direkt till vår webshop för mer info & priser!

 

⭐️

 

 

Med värme & Tillförsikt
Martina & Hans
Utbildare inom Andlighet,
Hälsa & Astrologi.