Kurser & Utbildningar

 

 

Här finner du vårt aktuella Kursutbud 2022!


Våra webkurser är alla framtagna och utvecklade med stor omsorg, för att assistera dig på din inre & Själsliga Resa. Materialet i kurserna är skapade utifrån våra egna erfarenheter i form av lång erfarenhet inom Healing, men också utifrån de hundratals sessioner vi haft med klienter. Vi tittar på vad personer frågar efter, vad våra klienter kämpar med och var de ofta upplever att de sitter fast i sin utveckling. Vårt mål med dessa kurser är att hjälpa dig läka och komma närmare din själ, ditt själsliga ursprung som finns bakom ditt mänskliga jag. Vem som helst kan gå våra kurser men en stor målgrupp är Högkänsliga, Gamla själar, Stjärnfrön, Tvillingsjälar eller andra Avancerade själar.

 

 

 


Vår övertygelse är att allting i Universum består av Energi och all Energi går att förändra. Det innebär att ingenting är statiskt och ingenting vara för evigt. Vad du än kämpar med så går det att omskapa och vi jobbar mycket med energiarbete. Det vill säga – vi hjälper till att förändra ditt energimässiga tillstånd, rensa energiblockeringar och att återställa obalanser i energin. Vi har sett så mycket fantastiska resultat i vårt arbete, både hos oss själva men också hos våra underbara klienter. Vi är båda två gamla själar som levt många liv här på jorden, vilket resulterat i mängder med blockeringar och låsningar i detta liv. Vi har båda gått från djup uppgivenhet, vilsenhet och stagnation inom olika områden till att börja läka och hitta hem i oss själva. Utan den inre läkningen hade vi inte kunnat göra det vi göra idag. Så länge vi sitter fast i stagnerad energi, gamla programmeringar, chakraobalanser eller annat så kommer vi att vara begränsade i vår energitillgång. Vår livsenergi flödar inte optimalt och vi kommer inte framåt.

 


Lotta
“Tack Hans och Martina! Allt ni gör har stor betydelse för hela vår Uppstigning och i ett ännu större perspektiv. Jag inte ens kan förklara i ord. Ser även att ni är som kopplade till stora rymdskepp. Ni jobbar stort!”

 

Tove
“Håller på med Healingkursen Läk dina blockeringar och kan varmt rekommendera den; Tydlig, informativ, peppade med både videor, skriftligt material, meditationer och aktiveringar mm. Och med många användbara verktyg som fungerar även för sådana som jag som haft en stark “inre beskyddare” dvs kroppen har signalerat obalanser och jag vet att jag har mycket att processa men jag har tidigare inte kommit åt det. Varmt tack Martina och Hans, ni är fantastiska!”

 

Charlotte
”Ni vägleder med en fantastisk känsla & ngagemang. Ni besitter stor visdom och kunskap och er healingkraft är stor. De distanskurser jag gått hos er har varit mycket inspirerande en väldigt stor hjälp på min resa till Andlig och Själslig utveckling”.

 

Caroline
“Jag är enormt tacksam för det inre arbetet jag har fått göra tillsammans med Hans och Martina. Ni har hjälpt mig att släppa på gammalt bagage, läka sår från barndomen, klippa energiband, stärka upp chakran, gett mig verktyg och ni har varit två fantastiska rådgivare. Det är helt otroligt hur ni kompletterar varandra med så mycket kunskap från er båda! Den tiden jag har fått med er har varit helt ovärderlig. Kan varmt rekommendera Hans och Martina för er som söker genuinitet, inre läkning och Kärlek”

 

 

 

Healingkurs – Hitta & Läk Energiblockeringar

 

I den här distanskursen får du möjlighet att djupdyka i ditt inre i din egen takt! Efter att du gått kursen blir din egen kraftfulla healer och du har möjlighet att läka dig själv på djupet och hjälpa andra med läkning. Den lyfter fram hur du konkret kan jobba med en mängd olika energimässiga blockeringar för att komma vidare i livet, släppa gammalt och expandera. För att kunna leva i din fulla potential och uttrycka din själ här på jorden på bästa sätt behöver du göra dig av med sådant som begränsar dig. Om du hittat hit är du garanterat en gammal själ som bär med dig en mängd andliga gåvor, men också stora utmaningar och blockeringar från detta och tidigare liv. Blockeringar håller oss kvar i det förflutna såsom barndom och tidigare liv genom att en del av vår energi är kvar där.

 

 

 

 

Kursen är unik på det sättet att den lyfter fram hur du kan heala dig själv på flera olika sätt och nivåer. Vi har med stor eftertanke valt ut blockeringar som vi märkt att många människor kämpar med. Och som vi anser vara avgörande för att ta stora kliv framåt på den andliga resan. Det räcker oftast inte med att jobba med ett område utan vi behöver jobba på flera plan och nivåer, multidimensionellt. I kursen får du bland annat lära dig hur du hittar och läker saker från tidigare liv, läker dina chakran, rensar bort energier och släpper negativa själskontrakt och energisträngar.

 

 

I Kursen får du bland annat tillgång till:

 • 13 lektioner där vi pratar djupgående om Healing, energiarbete och olika typer av Blockeringar. Du får även lära dig hur du kan jobba med din intuition, pendel och Högre ljusguider för att hitta blockeringar och läka dem.

 

 • Över 100 sidor textmaterial som tillhör de olika lektionerna! Här får du information hur olika blockeringar skapas, pedagogiska exempel och övningar som visar hur du kan jobba med varje typ av blockering. Olika typer av Blockeringar som tas upp är Obalanser i chakran, Negativa själskontrakt & Energisträngar, Det inre barnet, Mörk energi, Tidigare liv och Präglingar. Du lär dig hur du jobbar med dessa olika blockeringar och hur du rensar energi, oavsett om det sker med pendel eller din rena intuition.

 

 • Praktiska Övningar för att hitta sådant som begränsar dig, exempelvis Djupgående guidade Healingmeditationer + Aktiveringar

 

 • Verktyg i form av skapade Kartor, som hjälper dig att identifiera blockeringar i ditt energisystem. Kartorna passar bra ihop med pendel men går att också att använda fritt utan pendeln. Exempel är kartor där du lär dig att hitta olika typer av omedvetna rädslor & känslotillstånd samt inre föreställningar och som håller dig tillbaka. 

 

 • En telefonsession med oss på 1 timme! Du kan välja att ta 60 minuter på en gång eller dela upp det i två omgångar (2 gånger 30min). I sessionen tittar vi på frågar du har kring kursen och hjälper till att rensa och ta bort eventuella energier och blockeringar som begränsar dig. 

 

Kursen ger dig alla Verktyg du behöver för att bli din Egen Healer och för att kunna hjälpa andra att läka!

 

 

 

Healingkurs – Läkning för Chakran & Energikropp!

 

Våra chakran påverkar hela vårt liv, kanske mer än vad vi många gånger är medvetna om. Varje chakra är ett energicenter inom oss som hjälper till att ta in, lagra och ge ut livsenergi till olika delar av vår kropp. När våra chakran är i balans flödar livsenergin fritt och vi mår bra i livet. När vi har blockeringar i våra chakran kommer de påverka olika delar inom oss – både emotionellt, tankemässigt, beteendemässigt och energimässigt. Gamla själar bär ofta på en mängd inre trauman och blockeringar, både från uppväxten och från andra livstider. Många kämpar med blockeringar kopplat med intuition, kraft, kreativitet, sexualitet, skapande, manifestering i det yttre, hälsa, relationer osv.

 

När vi upplever stark oro eller stress under lång tid eller när vi genomgår ett trauma kan det bli svårt för våra chakran att hantera och bearbeta energin på ett optimalt sätt. Energiflödet stoppas upp och det skapas en blockering. Mycket blockeringar i ett eller flera chakran skapar stagnation, obalans och så småningom sjukdomar. Vi kan även få problem med sömn, depression, ångest och känna oss låsta i livet. Att lära känna sina chakran, hitta blockeringar och att läka dessa är att ta tillbaka kraften i sitt liv. På vår andliga resa krävs det ofta mycket inre arbete och läkning i våra chakran för att ta oss dit vi vill. Vi kan få mycket hjälp av healers men genom att bli vår egen healer har vi möjligheten att läka alla delar av vårt liv.

 

 

I den här Webkursen får du tillgång till följande:

 • Djupgående Textmaterial om ditt chakrasystem där vi går in på hur dina chakran är uppbyggda, chakrans anatomi, hur energin flödar och hur det skapas Blockeringar i dina olika chakran. Vi tar upp konkreta exempel på hur blockeringar kan skapas inom varje chakra och hur detta påverkar olika delar av din kropp och livsområden. Utöver det pratar vi om hur över/underaktivitet i ett chakra kan påverka, känslomässigt och energimässigt. Du får även en mängd olika övningar som du kan göra för att hitta blockeringar i dina chakran och läka dessa.

 

 • 4 förinspelade föreläsningar med oss där vi går igenom varje chakra grundligt samt ger tydliga exempel på hur blockerade chakran kan visa sig i olika former. Vi pratar även om barndomen  och dess betydelse för utveckling av våra chakran!

 

 • Guidade inspelade övningar & Healingmeditationer, som du kan lyssna på för att läka och balansera dina chakran! Du får även verktyg i form av kartor du kan jobba med, för att hitta och komma åt blockeringar som ligger omedvetna. Dessa kartor hjälper dig att på ett enkelt och konkret sätt hitta vilket chakra du ska jobba med, vad varje chakra står för samt olika typer av blockeringar. Kartor är ett mycket kraftfullt och effektivt sätt enligt oss att hitta saker inom oss själva, som vi annars har svårt att se. 

 

 • Fördjupning där vi tar upp ytterligare 5 chakran, utöver våra 7 vanliga (12 chakramodellen) Vi pratar om varje chakra och du får veta mer om dess funktioner och vad de står för.

 

Kursen passar både dig som är i början av din resa men också dig som jobbat länge och vill fördjupa dig!

 

 

Healingkurs – Akashaarkiven

 

I den här unika webkursen får du bland annat lära dig om vad Akashaarkiven (Akashic Records) är för något, hur du kan besöka ditt eget arkiv, jobba med healing samt hur du kan hitta och lösa upp energi och karma. Kursen passar bra för dig som vill utforska ditt inre, hitta karmamönster eller blockeringar från tidigare liv. Du får möjlighet att via kursmaterialet & kursmaterialet ta dig tillbaka till händelser i det förflutna som fortfarande påverkar dig idag. Du behöver inte ha några förkunskaper och kursen är helt på distans och du kan göra allt i din takt.

 

 

I kursen ingår följande:

  • 5 förinspelade lektioner med oss där vi fördjupar oss i Akashaarkivet, hur du kan besöka ditt arkiv, energier som kan påverka, vanliga utmaningar och hur du kan jobba med healing och rensning för dig och relationer. Vi pratar även om vår fysiska kropp, vår själ och olika tidsperspektiv. Vi tittar på vad Karma egentligen är för något, hur det påverkar oss och hur vi kan förändra vårt karma genom arkivet. Utöver det ser vi hur energin i ditt akashaarkiv påverka dig och vad du kan göra för att förändra energin.

 

  • Övningar som du kan använda för att besöka ditt arkiv och jobba med healing, i form av olika healingmeditationer. Med hjälp av dessa övningar kan du jobba med att besöka ditt arkiv, jobba med relationsproblem och besöka tidigare liv. Du får även hjälpa med hur du kan jobba med intuitionen och /eller en pendel i ditt arbete.

 

  • Bonusmaterial i form av 2 Kartor med vanliga energier och blockeringar, som hjälper dig att identifiera omedvetna saker inom dig själv. 

 

 

 

 

För att läsa mer eller Köpa någon kurs, välkommen till vår Webshop