Besök ditt Akashaarkiv

 

 

Besök ditt Akashaarkiv – Healing, Relationer & Energimönster

 

En Magisk kurs som guidar dig in i ditt Själsliga Arkiv

🌍🌍🌍

 

 

I den här unika webkursen får du bland annat lära dig om vad Akashaarkiven (Akashic Records) är för något, hur du kan besöka ditt eget arkiv, jobba med healing samt hur du kan hitta och lösa upp energi och karma. Kursen passar bra för dig som vill utforska ditt inre, hitta karmamönster eller blockeringar från tidigare liv. Du får möjlighet att via kursmaterialet & kursmaterialet ta dig tillbaka till händelser i det förflutna som fortfarande påverkar dig idag. Du behöver inte ha några förkunskaper och kursen är helt på distans och du kan göra allt i din takt.

 

I kursen ingår följande:

⭐️ 5 förinspelade lektioner med oss där vi fördjupar oss i Akashaarkivet, hur du kan besöka ditt arkiv, energier som kan påverka, vanliga utmaningar och hur du kan jobba med healing och rensning för dig och relationer. Vi pratar även om vår fysiska kropp, vår själ och olika tidsperspektiv. Vi tittar på vad Karma egentligen är för något, hur det påverkar oss och hur vi kan förändra vårt karma genom arkivet. Utöver det ser vi hur energin i ditt akashaarkiv påverka dig och vad du kan göra för att förändra energin.


⭐️ Övningar som du kan använda för att besöka ditt arkiv och jobba med healing, i form av olika healingmeditationer. Med hjälp av dessa övningar kan du jobba med att besöka ditt arkiv, jobba med relationsproblem och besöka tidigare liv. Du får även hjälpa med hur du kan jobba med intuitionen och /eller en pendel i ditt arbete.

 

⭐️ Bonusmaterial i form av 2 energikartor med vanliga energier och blockeringar, som hjälper dig att identifiera omedvetna saker inom dig själv. 

 

 

 

 

Kursen ger dig verktyg för att läka dig själv samt besöka tidigare liv & hitta gamla Blockeringar!

 

För att se pris eller köpa kursen, välkommen till vår webshop:

 

⭐️

 

Med värme & tillförsikt 
Martina & Hans
Utbildare inom Andlighet,
Hälsa & Astrologi.