Hans och Martina Tvillingsjälar

Hans och Martina Tvillingsjälar

 

 

Hans och Martina Tvillingsjälar

Vi heter Hans och Martina och är Tvillingsjälar. Vi är två gamla tvillingsjälar som har levt många liv på jorden, flera gånger tillsammans. Att vara en gammal själ betyder ofta att du har mycket erfarenhet och visdom från tidigare inkarnationer, men också en viss känslighet och en del traumatiska upplevelser som behöver lösas. Varje gång vi väljer att inkarnera här på jorden frigör vi oss från karmiska upplevelser som håller oss tillbaka i olika delar av livet.

Vi är båda känsliga för energier runt omkring oss och har alltid varit det. Det kan vara tufft på många sätt när du tar upp andras känslor, tankar och energier. Vi väljer dock att se det som en stor gåva eftersom det ger oss en möjlighet att förstå och hjälpa andra människor på en djupgående nivå. Vi är båda healers med en stark intuition som hjälper oss i vårt eget arbete och med våra kunder. Sedan vi kom i kontakt med varandra har vi arbetat med att läka gamla beteendemönster, blockeringar, känslor, energier och egobaserade uppfattningar – detta för att släppa det gamla och gå in i det nya.

 

En Tvilling Själ relation är på själslig nivå, och ingen koppling eller relation baserat på vad vårt ego tänker och tror

Därför, när vi möter vår Tvilling Själ, måste vi rensa allt som vårt ego försöker hålla fast vid och mycket av det som samhället har lärt oss. Det här kan vara väldigt tufft. För att komma igenom detta har vi använt en unik Tvilling själ-helande metod som vi har utvecklat under resan. Vi arbetar med intuitiv läkning som rensar alla våra chakran, vår aura, det tredje ögat och energisystemet från blockeringar och saker som är i vägen. Vi har också skapat och använt en speciell clearing som man kan beställa av oss. Att använda clearingen kan vara ett sätt att hålla energin ren mellan dig och din Tvilling Själ dagligen.

 

Hans och Martina tvillingsjälar kommer att hålla de mesta av vägledningar och sessioner tillsammans

Du kan även boka Martina eller Hans individuellt vid behov. Den unika Tvilling Själ-förbindelsen mellan dem ger helandet och vägledande arbetet en extra dimension, med deras delade Tvilling Själ -energi närvarande och aktiv hela tiden. De jobbar främst via Zoom, telefon. Messenger Video och guidar dig genom sessionerna. Martina och Hans arbetar båda med individer och par, och deras huvudsakliga fokus är att hjälpa tvillingsjälar och andra avancerade själar att skapa balans och ett liv de verkligen vill ha och är redo för. 

 

Hans Tvillingsjäl

Har arbetat med läkning och vägledning sedan år 2000 och har mycket erfarenhet. Han har hållit tusentals individuella läknings- och vägledningssessioner och har hållit kurser och workshops med sin egen coachningsmetod, Helmetoden, som hålls både nationellt och internationellt. Till denna dag är mer än 200 intuitiva healers certifierade enligt denna metod. Hans har en kandidatexamen och magisterexamen i företagsekonomi och har arbetat internationellt för stora företag innan han arbetade heltid med guidning och healing.

 

Martina Tvillingsjäl

Har en kandidatexamen i socialt arbete och har arbetat i flera år med människor på olika sätt. Inklusive personer med missbruksproblem och svår psykisk sjukdom, liksom barn och ungdomar med psykisk sjukdom. Martina är också certifierad coach och utbildad i relaterad familjeterapi.

 

 

Hans och Martina Tvillingsjälar

 

 

 

 

Vad kunder säger om Hans & Martina

 

 

 

M.D

När jag kom i kontakt med Hans kände jag mig väldigt dålig. Jag hade dålig kontakt med mitt inre och kände mig förlorad i livet. Hans hjälpte mig framåt på min resa i livet. Med hjälp av sin starka intuition ledde han mig framåt på ett säkert sätt. Tack vare honom började jag långsamt hitta tillbaka till min inre röst, min inre vägledning. Hans är en mästare på vad han gör. Med sitt kärleksfulla sätt och stora kunskap med energiarbete har han varit ovärderlig för mig. Hans hjälpte mig också mycket på min Twin Flame-resa, vilket innebar att jag släppte många gamla känslor och präglingar, som styrde mig och mitt liv. Jag rekommenderar varmt Hans vägledning och läkning – för dem som vill uppnå balans i sig själv och i sina relationer.

 

 

Hans och Martina Tvillingsjälar

 

 

 

Peter

Jag är väldigt nöjd med min läkning som jag fick från Hans och Martina. Fick svar på många frågor som, var i kroppen jag har blockeringar, vad som hindrar mig från att leva min fulla potential och frågor om tidigare liv. Kände att saker hände fysiskt i min kropp under sessionen. Energin började röra sig och jag började sträcka på mig och räta på mig. Martina hade intuitivt känt in min energi i förväg och vilka utmaningar jag var tvungen att arbeta med. Det matchade mycket bra med hur jag upplevde det själv.

Jag fick vägledning för att gå vidare från att leva ett liv som är präglat av influenser från barndomen och föräldrar, till att börja leva livet som jag verkligen vill leva det. Jag kunde också ställa frågor om min Twin Flame som var mycket givande. Efteråt kändes det som om jag åkte på en stark energivåg och som att läkningen fortsatte i min kropp.

 

 

 

Hans och Martina Tvillingsjälar

 

 

 

Camilla

Mina sessioner med Hans har varit riktigt fantastiska. Han har väglett och hjälpt mig mycket med sin coaching. Han fick mig att se hela bilden av vad som verkligen händer i mitt liv. Jag kommer alltid att vara tacksam för hans hjälp. eftersom detta har förändrat mitt liv på ett mycket positivt sätt. Han hjälpte mig också med min koppartoxicitet. Protokollet C-vitamin och Himalaya-salt gjorde mitt immunsystem så mycket starkare och jag mår så mycket bättre nu, mycket bättre än jag har gjort på mycket lång tid.

 

 

 

Hans och Martina Tvillingsjälar

 

 

 

Olivera

Hjärtligt tack till dig Hans för ditt helande och coaching. Du har så mycket kunskap om Twin Flame-ämnet och jag är evigt tacksam för att du vägledde detta till mig. Det hjälpte mig att få inblick i komplexiteten i allt och samtidigt landa i det och ha tålamod med processen. Det krävs enormt förtroende för att möta sin Twin Flame, men det är definitivt det mest underbara som kan hända en människa. Du lyfte fram utmaningar och öppnade vägen för en utvecklingsresa utan begränsning. En omvandlingsresa med min Twin Flame. Så tacksam för det.

Jag fick också hjälp med läkning och energibalansering, vilket är av högsta kvalitet !! Jag vet detta eftersom jag tidigare har konsulterat världsberömda och eftertraktade läkare från USA, Mas Sayady och Sol från Spanien. men din läkning är bäst !! Högsta kvalitet i arbetet och enorm kunskap! Tack för din hjälp och enorma kunskap och läkning av Twin Flame relationen. Jag rekommenderar starkt dina healing sessioner och coachning.

 

 

 

 

 

 

Monica

Hans erfarenhet av hälsa och relationer är betydelsefull och han är mycket skicklig på att lyfta fram relationer och se dem i ett nytt ljus. Hans är skicklig med att ta bort känslomässiga  präglingar och ersätta gamla mönster med nya och balansera kroppen på alla nivåer. Han har mycket erfarenhet av att rensa chakran, själen och läka kroppen. Jag använder dagligen Helmetoden-produkterna som Hans noggrant valt ut för att rensa och läka kroppen. Jag kan också rekommendera binaural beats, alla fem ljudspår, för att läka hälsa, relationer, ekonomi, prestera till 100% samt hälsa här och nu, som släpper och tar bort negativs präglingar. Det är lätt att känna sig trygg med Hans och jag har respekterat honom från första stund!

 

 

 

 

 

Hans och Martina tvillingsjälar är mycket glada och tacksamma för att du hittade oss här

 

Vårt hopp är att kunna hjälpa och stödja dig på din resa med din Tvilling Själ.
Mer information om vilken typ av hjälp vi erbjuder finns se “Tvillingsjäl mission arbete”
På vår hemsida finns också mer information om Twin Flames och andra själsliga relationer. Se även vår engelska hemsida.