Hans och Martina Tvillingsjälar

 

 

Hans och Martina Tvillingsjälar

Vi heter Hans och Martina och är Tvillingsjälar. Att vara en gammal själ betyder ofta att du har mycket erfarenhet och visdom från tidigare inkarnationer, men också en viss känslighet och en del traumatiska upplevelser som behöver lösas. Varje gång vi väljer att inkarnera här på jorden frigör vi oss från karmiska upplevelser som håller oss tillbaka i olika delar av livet.

Vi är båda känsliga för energier runt omkring oss och har alltid varit det. Det kan vara tufft på många sätt när du tar upp andras känslor, tankar och energier. Vi väljer dock att se det som en stor gåva eftersom det ger oss en möjlighet att förstå och hjälpa andra människor på en djupgående nivå. Vi är båda healers med en stark intuition som hjälper oss i vårt eget arbete och med våra kunder. Sedan vi kom i kontakt med varandra har vi arbetat med att läka gamla beteendemönster, blockeringar, känslor, energier och egobaserade uppfattningar – detta för att släppa det gamla och gå in i det nya.

 

En Tvillingsjälsrelation är en stark Energimässig relation på själslig nivå, inte en Relation byggd på Egots förväntningar

Därför, när vi möter vår Tvilling Själ, måste vi rensa allt som vårt ego försöker hålla fast vid och mycket av det som samhället har lärt oss. Det här kan vara väldigt tufft. För att komma igenom detta har vi använt en unik Tvilling själ-helande metod som vi har utvecklat under resan. Vi arbetar med intuitiv läkning som rensar alla våra chakran, vår aura, det tredje ögat och energisystemet från blockeringar och saker som är i vägen. Vi har också skapat och använt en speciell clearing som man kan beställa av oss. Att använda clearingen kan vara ett sätt att hålla energin ren mellan dig och din Tvilling Själ dagligen.

 

Vi erbjuder telefonsessioner, skriftliga vägledningar samt healing för dig som önskar hjälp på din Tvillingsjälsresa

Under våra sessioner jobbar vi med djupgående arbete och Healing. Vi tittar också på hur du kan läka på ett själsligt plan och därmed återupptäcka din potential och dina gåvor. Som gammal själ och högkänslig bär du på ett starkt ljus, ett ljus som ibland behöver återaktiveras och omvandlas till kraft. Många gamla själar och Ljusarbetare har dämpat sin kraft och sitt ljus under detta liv men kanske också i andra livstider. Syftet med våra samtal är att möta dig där du är och stötta dig – så att du kan ta dig dit du vill.  

 

 

 

 

Vad Klienter Tycker:

 

S.I

“Hans och Martina… WOW. Jag är helt mållös. Jag väntade med att läsa min reading tills jag var helt ledig och mottaglig, det var idag. Jag tog in allt och det var något av det vackraste jag läst, tusen tack. Gråtit, skrattat och njutit när jag läste detta och det ni skrev har verkligen bekräftat allt som jag undermedvetet har tänkt på länge. Ni är magiska själar, tusen tack igen”

 

Peter

“Jag är väldigt nöjd med min läkning som jag fick från Hans och Martina. Fick svar på många frågor som, var i kroppen jag har blockeringar, vad som hindrar mig från att leva min fulla potential och frågor om tidigare liv. Kände att saker hände fysiskt i min kropp under sessionen. Energin började röra sig och jag började sträcka på mig och räta på mig. Martina hade intuitivt känt in min energi i förväg och vilka utmaningar jag var tvungen att arbeta med. Det matchade mycket bra med hur jag upplevde det själv. Jag fick vägledning för att gå vidare från att leva ett liv som är präglat av influenser från barndomen och föräldrar, till att börja leva livet som jag verkligen vill leva det. Efteråt kändes det som om jag åkte på en stark energivåg och som att läkningen fortsatte i min kropp..”

 

Eila

“Jag vill tacka för min fantastiska session som jag hade med dig Martina, dagen innan jag skulle fylla 20.
Jag kände att jag verkligen ville höra av mig till er och tacka för det var verkligen så fint och jag fick så mycket kraft efter detta. Eftersom allt resonerade så fint med mig så var det som att jag hittade hem i mig själv på ett nytt sätt. Vill också tacka för era videos som ni jobbar med, dom hjälper mig också otroligt mycket och det är ett så fint jobb ni gör.

 

Olivera

Hjärtligt tack till dig Hans för ditt helande och coaching. Du har så mycket kunskap om Twin Flame-ämnet och jag är evigt tacksam för att du vägledde detta till mig. Det hjälpte mig att få inblick i komplexiteten i allt och samtidigt landa i det och ha tålamod med processen. Det krävs enormt förtroende för att möta sin Twin Flame, men det är definitivt det mest underbara som kan hända en människa. Du lyfte fram utmaningar och öppnade vägen för en utvecklingsresa utan begränsning. En omvandlingsresa med min Twin Flame. Så tacksam för det. Jag fick också hjälp med läkning och energibalansering, vilket är av högsta kvalitet !! Jag vet detta eftersom jag tidigare har konsulterat världsberömda och eftertraktade läkare från USA, Mas Sayady och Sol från Spanien. men din läkning är bäst !! Högsta kvalitet i arbetet och enorm kunskap!

 

 

 

För att boka en av våra tjänster – Välkommen till vår Webshop