Dina 12 Gudomliga Chakran

 

 

Läk dina 12 chakran & bli mästare över ditt Energisystem!

 

Hjälper dig Förstå, Hantera & Balansera dina 12 Gudomliga Energicenter på djupet

⭐️⭐️⭐️

 

 

Våra chakran påverkar hela vårt liv, kanske mer än vad vi många gånger är medvetna om. Varje chakra är ett energicenter inom oss som hjälper till att ta in, lagra och ge ut livsenergi till olika delar av vår kropp. När våra chakran är i balans flödar livsenergin fritt och vi mår bra i livet. När vi har blockeringar i våra chakran kommer de påverka olika delar inom oss – både emotionellt, tankemässigt, beteendemässigt och energimässigt. Gamla själar bär ofta på en mängd inre trauman och blockeringar, både från uppväxten och från andra livstider. Många kämpar med blockeringar kopplat med intuition, kraft, kreativitet, sexualitet, skapande, manifestering i det yttre, hälsa, relationer osv.

 

När vi upplever stark oro eller stress under lång tid eller när vi genomgår ett trauma kan det bli svårt för våra chakran att hantera och bearbeta energin på ett optimalt sätt. Energiflödet stoppas upp och det skapas en blockering. Mycket blockeringar i ett eller flera chakran skapar stagnation, obalans och så småningom sjukdomar. Vi kan även få problem med sömn, depression, ångest och känna oss låsta i livet. Att lära känna sina chakran, hitta blockeringar och att läka dessa är att ta tillbaka kraften i sitt liv. På vår andliga resa krävs det ofta mycket inre arbete och läkning i våra chakran för att ta oss dit vi vill. Vi kan få mycket hjälp av healers men genom att bli vår egen healer har vi möjligheten att läka alla delar av vårt liv.

 

 

 

I den här Webkursen får du tillgång till följande:

 

  • Djupgående Textmaterial om ditt chakrasystem där vi går in på hur dina chakran är uppbyggda, chakrans anatomi, hur energin flödar och hur det skapas Blockeringar i dina olika chakran. Vi tar upp konkreta exempel på hur blockeringar kan skapas inom varje chakra och hur detta påverkar olika delar av din kropp och livsområden. Utöver det pratar vi om hur över/underaktivitet i ett chakra kan påverka, känslomässigt och energimässigt. Du får även en mängd olika övningar som du kan göra för att hitta blockeringar i dina chakran och läka dessa.

 

  • 4 förinspelade föreläsningar med oss där vi går igenom varje chakra grundligt samt ger tydliga exempel på hur blockerade chakran kan visa sig i olika former. Vi pratar även om barndomen  och dess betydelse för utveckling av våra chakran!

 

  • Guidade inspelade övningar & Healingmeditationer, som du kan lyssna på för att läka och balansera dina chakran! Du får även verktyg i form av kartor du kan jobba med, för att hitta och komma åt blockeringar som ligger omedvetna. Dessa kartor hjälper dig att på ett enkelt och konkret sätt hitta vilket chakra du ska jobba med, vad varje chakra står för samt olika typer av blockeringar. Kartor är ett mycket kraftfullt och effektivt sätt enligt oss att hitta saker inom oss själva, som vi annars har svårt att se. 

 

  • Fördjupning där vi tar upp ytterligare 5 chakran, utöver våra 7 vanliga (12 chakramodellen) Vi pratar om varje chakra och du får veta mer om dess funktioner och vad de står för.

 

 

Kursen passar både dig som är i början av din resa men också dig som jobbat länge och vill fördjupa dig!

 

För att se pris eller köpa kursen, välkommen till vår webshop

 

 

 

Med värme & tillförsikt
Martina & Hans
Utbildare inom Andlighet,
Hälsa & Astrologi.