Tjänster tvillingsjäl / avancerad själ

Tjänster tvillingsjäl / avancerad själ

 

 

Tjänster tvillingsjäl, själsfrände och annan avancerad själ. Om våra sessioner, healing produkter och distans healing

 


Tjänster tvillingsjäl, själsfrände och annan avancerad själ. Här hittar du vilken session, healing produkt eller distans healing du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din uppstigning, läkning, vägledning och relation. Sessionerna hålls med både Martina och Hans för att du ska få optimala resultat genom vår gemensamma Tvillingsjäl Energy. Vi jobbar även med något som heter Akasha arkiven, Akashic Records och det finns en speciell session för det. Du kan även boka en session med en av oss. Sessionerna sker via Zoom eller Telefon, vilket du föredrar.

 

 

Aktuell Distans healing just nu

 

Just nu har vi som tjänster Tvillingsjäl healing på distans varje månad. Du kan även vara med om du inte är tvillingsjäl. Vi erbjuder även individuell healing på distans för dig som verkligen vill gå på djupet med healingen. För mer information och bokning se vår web shop.

 

 

 

 

 

Tjänster tvilling själ Healing serie – Tvillingsjälar (5 delar)

 

Här får du healing i fem olika delar nedladdad på ljudfil. Du lyssna på dem hur många gånger du vill. Serien är omfattande och kan ses som ett transformerande verktyg under din tvillingsjäls resa. Den renar, rensar, läker, balanserar och uppgradera olika delar som underlättar för dig på din resa och din uppstigning. Alla dessa fem delar är viktiga i vår andliga utveckling eftersom de fokuserar både på den inre läkningen och påverkan av yttre faktorer, såsom energier utifrån.

 

Följande delar ingår: som tjänster tvillingsjäl

 

 • Clearing and cleansing
  Den här healingen rensar och tar bort sådant som håller dig tillbaka eller som stör dig i din andliga utveckling. Den tar bort och avlägsnar negativa energier, utgågna själskontrakt och känslor av andra som du tagit upp.

 

 • Upgrade and expand your energy system
  Healing som hjälper dig att uppgradera och expandera ditt energisystem, så att du kan hålla mer energi och ljus. ibland när vi genomgår stora förändringar kan det nästan kännas som att kroppen vi lever i är för trång. Den här healingen hjälper till att uppgradera hela ditt system så att du kan expandera ännu mer.

 

 • Healing and balancing of your chakras
  Den här healingen balanserar upp alla dina chakran, hjälper dig att avlägsna stagnerad energi och obalanser. Healingen går igenom chakra för chakra och rensar på djupet, vilket gör det lättare för energin att flöda fritt.

 

 • Healing of your inner child
  Healing som riktar sig mot att läka, och uppgradera ditt inre barn. Healingen täcker både barndomen, tiden i magen och tidigare liv. Den läker och trasformerar på cellnivå och bakåt i släktled. Healingen hjälper även till att börja läka trauman och svår händelser som sitter fast i ditt system.

   

Detta ingår speciellt för dig som tjänster tvillingsjäl i paketet

 

 • Healing for you and your twinflame
  Healing för dig och din tvillingsjäl där fokus ligger på att rensa i ert space, avlägsna energier från andra personer och att bygga upp och förstärka er connection. Vi går även in och läker och helar om det finns karma mellan er som som hindrar eller försvårar för er. Stort fokus ligger också på att balansera upp, uppgradera och läka det feminina och maskulina inom er, så att ni båda blir mer i balans inom de aspekterna. Healingen omfattar även läkning av rädslor och trauman kopplat till närhet, sexualitet och känslor av övergivenhet. Healingen är djupgående och transformeringen sker även på cellnivå och bakåt i familjeled. Boka tjänst här

 

 

 

Healing serie – 4 delar

 

Den här healingen laddas ner till dig som ljudfil där du kan lyssna på den i lugn och ro. Du har möjlighet att lyssna på den hur många gånger du vill. Varje del omfattar cirka en halvtimme och du kan välja att lyssna på de olika delarna när du vill. Vissa kanske du vill använda dagligen såsom clearingen, för att avlägsna och ta bort energier.

 

De fyra olika delarna innefattar:

 

 • Clearing and cleansing
  Den här healingen rensar och tar bort sådant som håller dig tillbaka eller som stör dig i din andliga utveckling. Den tar bort och avlägsnar negativa energier, utgågna själskontrakt och känslor av andra som du tagit upp.

 

 • Upgrade and expand your energy system
  Healing som hjälper dig att uppgradera och expandera ditt energisystem, så att du kan hålla mer energi och ljus. ibland när vi genomgår stora förändringar kan det nästan kännas som att kroppen vi lever i är för trång. Den här healingen hjälper till att uppgradera hela ditt system så att du kan expandera ännu mer.

 

 • Healing and balancing of your chakras
  Den här healingen balanserar upp alla dina chakran, hjälper dig att avlägsna stagnerad energi och obalanser. Healingen går igenom chakra för chakra och rensar på djupet, vilket gör det lättare för energin att flöda fritt.

 

 • Healing of your inner child
  Healing som riktar sig mot att läka, och uppgradera ditt inre barn. Healingen täcker både barndomen, tiden i magen och tidigare liv. Den läker och trasformerar på cellnivå och bakåt i släktled. Healingen hjälper även till att börja läka trauman och svår händelser som sitter fast i ditt system. Boka tjänst här

 

 

 

Healing – Ditt inre barn

 

Healingen är cirka 40 minuter och laddas ned som en ljudfil efter beställning. Du kan lyssna på den hur många gånger du vill och vår rekommendation är att du lyssnar på den minst tre gånger för att få kraftfull läkning. Ofta går healingen igenom olika lager och ju mer vi läker desto djupare når vi.

 

Healingen riktar sig mot ditt inre barn. detta omfattar din uppväxt, tiden i mammas mage och händelser från tidigare liv som finns kvar via cellminnen. Vi går igenom läkning av trauma, rädslor, blockeringar, mönster och annat som håller dig tillbaka. Healingen består även av balansering, uppgradering och läkning i dina chakran.

 

Vårt inre lever inom oss hela tiden och de delar vi inte har bearbetat och läkt projiceras ständigt ut i vårt dagliga liv. Vi tycks dra till oss samma omständigheter, samma typ av personer osv. När vi börjar läka dessa delar inom oss som är kopplade till detta så börjar vi förändra vårt inre – och därmed i vårt yttre. Vårt yttre är en spegel av vårt yttre. Boka tjänst här

 

 

 

 

Tjänster tvillingsjäl

 

 

 

 

Healing – Feminina och Maskulina

 

Healingen är cirka 30-40 minuter och laddas ner som ljudfil efter köpet. Du kan lyssna på den hur många gånger som helst. Vår rekommendation är att du lyssnar på den åtminstone 2-3 gånger.

 

Den här healingen riktar sig till dig som är tvillingsjäl, som träffat din tvillingsjäl eller befinner dig i en stark soul connection. Healingen fokuserar på att balansera upp din feminina och maskulina sida – de aspekter av dig som behöver vara i balans. Healingen går på djupet och läker även på cellnivå, i familjeled och i det kollektiva. 

 

När vi träffar vår tvillingsjäl bär en av oss den mer feminina energin och den andra den maskulina

Här påbörjas en inre balansering som kan leda till olika processer i det yttre – the runner and chaser osv. För att kunna vara med vår tvillingsjäl i harmoni och balans behöver vi uppnå en hög nivå av balans inom dessa två energier. Den av oss som bär mycket av den feminina energin behöver lyfta fram sin maskulina sida mer och den som bär den övervägande maskulina energin behöver släppa fram sin feminina sida.

 

Ofta behöver den med mer maskulin energi tillåta sig vara sårbar, släppa fram och uppleva sina känslor och komma i kontakt med sin inre guidning. Den med övervägande feminin energi behöver ofta gå in mer i sin kraft, stå upp för sig själv och sätta gränser. Detta är bara några exempel på hur det kan se ut. Boka tjänst här

 

 

Daglig Clearing

 

Clearing – Ett värdefullt redskap för dig som är tvillingsjäl, avancerad själ eller högkänslig.

I takt med att vi utvecklas andligt så stiger vi i frekvens, vilket är fantastiskt! För att underlätta resan kan det vara viktigt att hålla sig så ren som möjligt i sin energi. Vi påverkas ständigt av energier och känslor runt oss – ofta utan att vi är medvetna om det. Är vi vi en gammal avancerad själ, befinner oss på vår tvillingsjäls resa eller är empat/ högkänslig så är vi garanterat känslig och plockar upp mycket från vår omgivning.

 

En clearing innebär att man rensar bort energier utifrån som stör samt jobbar med att lösa upp energimässiga blockeringar i kroppen. Vi behöver både jobba med oss själva inifrån, det vill säga att vi möter och blir medvetna om känslor, tankar och olika möster vi har och sedan vara medvetna om det som sker i det yttre. När vi jobbar både i det inre och i det yttre så underlättar det enormt mycket för oss på vår resa.

 

Denna clearing laddas ner här. Därefter kan du lyssna på den hur många gånger som helst – vi rekommenderar att du lyssnar på den varje dag eller ett par gånger i veckan.

 

I clearingen ingår bland annat:

  • Återställning och expansion av hela ditt energisystem

  • Balansering och uppgradering av dina meridianer

  • Läkning och uppgradering av celler och DNA

  • Uppgradering och balansering av dina chakran

  • Uppgradering av ditt nervsystem

  • Aktivering av chakran & gåvor

  • All clearing och healing sker på cellnivå

 

Går att beställa både en allmän clearing eller en som är individuellt gjord för just dig! Boka tjänst här

 

 

 

Våra sessioner

 

 

Tjänster tvillingsjäl Individuell Vägledning för tvillingsjälar

 

Denna session är för dig som är på en andlig resa och är en tvillingsjäl. Om du har hittat den här webbplatsen är du förmodligen en avancerad själ – annars skulle du inte ha dragits hit.

 

Du kanske är i ett förhållande med en stark själsförbindelse och vill lära dig mer om hur du hanterar det?
Har du träffat din tvillingsjäl? Behöver du stöd och/eller healing på din tvillingsjälsresa?
Du kanske känner eller tror att du är här på jorden med ett uppdrag som inkluderar att hjälpa människor?
Har du och din tvilling fastnat i triggers eller beteendemönster?
Behöver du/ni healing för att lösa upp blockeringar?
Upplever ni att ni sitter fast i runner/chaser-stadiet utan att komma framåt?

 

Under Tjänster tvillingsjäl sessionen kommer du att få ställa frågor och ta upp svårigheter, och vi gör helande energiarbete samt ger intuitiv vägledning och råd om din resa.

 

Sessionen hålls med både Hans och Martina.
Sessionerna sker via Zoom eller Telefon, vilket du föredrar.
Boka tjänst här

 

 

Tjänster tvillingsjäl Gemensam vägledning för dig och din tvillingsjäl

 

I den här sessionen deltar du och din tvillingsjäl tillsammans. Här har vi fokus på att hitta mer balans mellan er.

 

Vi tittar på och jobbar med bland annat:

Dynamiken som kallas ”Chaser and runner” och vad ni kan göra när ni hamnar här för att underlätta resan tillsammans.
De olika stadierna ocjh processerna.
Trigger – varför det är så svårt och hur vi kan se det som den stora gåvan.
Hur ni kan hitta mer balans mellan er två, både inom er själva och tillsammans.
Vi tittar också på inre sår och blockeringar som kan skapa hinder och försvåra för er i er connection.
Finns det beteende/mönster eller känslor som ligger ivägen för er att komma närmare varandra?

 

Under Tjänster tvillingsjäl sessionen kommer ni att kunna ställa frågor om olika utmaningar ni har och i enlighet med detta gör vi helande energiarbete och guidar er och ger intuitiva råd på er resa

 

Denna session hålls med er båda och med båda oss Hans & Martina.
Sessionerna sker via Zoom eller Telefon, vilket du föredrar.
Boka tjänst här

 

 

Akasha arkiven relationer (Akashic Records)

 

I sessionen ingår en timmes förarbete, session på 60 minuter samt inspelning av samtalet.

 

Den här sessionen passar dig som vill fördjupa dig i någon av dina relationer. Det kan vara din tvillingsjäl, en stark själslig relation, en själsfrände eller en karmisk relation. Det kan även vara en familjemedlem eller någon annan som står dig väldigt nära. Vi rekommenderar att välja en relation som du har koppling till nu och inte någon du hade en relation med för flera år sedan, eftersom sessionen är tänkt att hjälpa dig läka och transformera i nuet.

 

Med din tillåtelse besöker vi dina Akashic Records, ditt själsliga bibliotek. Detta är en del av den femte dimensionen och här finns allting lagrat om din själ, alla val du gjort, all positiv och negativ karma du bär på samt information om vem du är på själsnivå. Här finns även alla själskontrakt som du upprättat med andra själar innan du inkarnerade i detta liv.

 

I den här sessionen med Akashic Records tittar vi bland annat på:

Hur många livstider du och den andra själen levt tillsammans på jorden
Om ni tillhör samma själsgrupp
Vilka typer av relationer ni haft, det vill säga om ni har varit gifta, släkt, vänner, familj, älskare osv.
Vi undersöker om det finns negativ karma mellan er och när denna skapades
Vi tar reda på vilket energiuttryck karman mellan er har och hur det kan påverka er i er nuvarande situation
Du får veta om det finns några själskontrakt mellan er och vilken typ av kontrakt det är
Vilket livstema som ni jobbar tillsammans med detta liv
Vi tittar på om det finns några större blockeringar hos dig som påverkar dig i den här relationen och i andra relationer

 

I sessionen ingår en omfattande healing och rensning av de blockeringar och kontrakt som din själ är redo att lösa upp och släppa. Vi får alltid det vi är redo att släppa i nuläget. Vi hjälper dig även att balansera upp dina chakran, rensa bort negativ energi samt fylla på med ljus och uppgradera ditt energisystem.

 

Denna session hålls med båda oss Hans & Martina.
Sessionerna sker via Zoom eller Telefon, vilket du föredrar.
Boka tjänst här

 

 

 

Vägledning på din andliga resa

 

Denna session är för dig som är på din andliga resa och upplever att du sitter fast, har svåra utmaningar eller veta mer om hur du kan komma vidare inom olika områden.

 

Om du har hittat den här webbplatsen är du förmodligen en avancerad själ – annars skulle du inte ha dragits hit.

 

Du kanske känner eller tror att du är här på jorden med ett uppdrag som inkluderar att hjälpa människor?
Du kanske vill veta mer om dina andliga gåvor eller om vad du är tänkt att göra i livet?
Kanske sitter du fast i vissa mönster som hindrar dig i livet?
Du kanske kämpar med återkommande känslor, situationer eller relationer?

 

Under sessionen kommer du att få ställa frågor och ta upp svårigheter, och vi gör helande energiarbete samt ger intuitiv vägledning och råd om din resa.

 

Samtalen hålls med både Hans & Martina
Sessionerna sker via Zoom eller Telefon, vilket du föredrar.
Boka tjänst här

 

Se gärna mer på vår engelska hemsida eller vår startsida Hem.

 

Tjänster tvillingsjäl

 

 

 

För att boka våra produkter tjänster tvillingsjäl, själsfrände och annan avancerad själ

Välkommen till vår Webshop

 

 

Tjänster tvillingsjäl