Astrologi

 

 

Astrologi – En dans mellan din Själ & Universum

 

Astrologi hjälper dig att se din Själs resa, vem du varit i tidigare liv och vem du är menad att bli i detta liv!

 


Astrologin har funnits i decennier och har under tusentals år hjälpt och väglett människor över hela jorden. Dess former har förändrats över tid och olika delar och element har bytts ut, på grund av reformationer och händelser i historien. Man förstod redan för länge sedan att planeternas position och aspekter sinsemellan påverkar oss människor i stor utsträckning, både i vår vardag men också när det kommer till större skiften i vår tillvaro. När astrologin kom användes den mer i syfte att förutspå tur eller otur i strid. Man använde sig också av Astrologin för att se om kungar skulle dö i strid och ifall vissa tidpunkter var lyckosamma för landet eller inte. 

 

Vi föds alla med vår alldeles unika födelsekarta. För att förstå vad kartan är kan du föreställa dig att man tog ett foto av stjärnhimlen exakt den tid du föddes. Det här fotot visar var Solsystemets alla planeter befann sig just då. Att jobba med astrologi är att jobba med Energi. Alla planeter har unika energimässiga egenskaper samt olika kvalitéer. Beroende på hur dessa planeter stod i solsystemet samt hur deras relation var till varandra, kommer vår karta vara uppbyggd kring detta. Vi får med oss de energier vi behöver i det här livet för att utvecklas, släppa karma och höja vår förståelse och vibration. Din astrologikarta är din Själs Blueprint och den visar din potential och din energi som du bär med dig in i det här livet. Kartan lyfter även fram kvalitéer, gåvor och styrkor men också dina förmodade utmaningar och vad du kan behöva läka och transformera under detta liv.

 

Tänk dig att din karta innehåller olika lager av information. Ju mer du jobbar med kartan desto mer förståelse och insikter får vi kring oss själva och kring vårt syfte här på jorden. Är du en Ljusarbetare, gammal själ eller ett stjärnfrö kan astrologin vara ett ovärdeligt verktyg för dig. Den visar vilka djupgående förändringar du behöver göra i dig själv och var healing och transformation behöver äga rum. Genom att läka oss själva blir vi kraftfulla Healers och vi kan vägleda och hjälpa andra i sitt läkningsarbete. 

 

 

 

 

 


Vår övertygelse är att allting i Universum består av Energi och all Energi går att förändra. Det innebär att ingenting är statiskt och ingenting varar för evigt. Vad du än kämpar med så går det att omskapa och vi jobbar mycket med energiarbete. Det vill säga – vi hjälper till att förändra ditt energimässiga tillstånd, rensa energiblockeringar och att återställa obalanser i energin. Vi har sett så mycket fantastiska resultat i vårt arbete, både hos oss själva men också hos våra klienter. Vi är båda gamla själar och stjärnfrön som levt många liv här på jorden, vilket resulterat i mängder med blockeringar och låsningar i detta liv. Vi har båda gått från djup uppgivenhet, vilsenhet och stagnation inom olika områden till att börja läka och hitta hem i oss själva. Utan den inre läkningen hade vi inte kunnat göra det vi göra idag. Så länge vi sitter fast i stagnerad energi, gamla programmeringar, chakraobalanser eller annat så kommer vi att vara begränsade i vår energitillgång. Vår livsenergi flödar inte optimalt och vi kommer inte framåt.

 

Vi erbjuder en rad tjänster där vi kombinerar Astrologin, vår intuition samt vår kunskap kring Energihealing. Varje session och läsning är unik och beroende på vilken tjänst du väljer får du tillgång till information om dig och din själ. Vi erbjuder både skriftliga vägledningar och telefonsessioner med astrologisk vägledning. Vi tittar djupare på dina gåvor, var du behöver göra djupgående healing och transformation samt mer om dig och din själ. Utifrån dina specifika önskemål jobbar vi även med annat såsom förståelse kring mönster, karriär, uppväxt, utmaningar och talanger. 

 


Lotta
“Tack Hans och Martina! Allt ni gör har stor betydelse för hela vår Uppstigning och i ett ännu större perspektiv. Jag inte ens kan förklara i ord. Ser även att ni är som kopplade till stora rymdskepp. Ni jobbar stort!”

 

Tove

“Håller på med Healingkursen Läk dina blockeringar och kan varmt rekommendera den; Tydlig, informativ, peppade med både videor, skriftligt material, meditationer och aktiveringar mm. Och med många användbara verktyg som fungerar även för sådana som jag som haft en stark “inre beskyddare” dvs kroppen har signalerat obalanser och jag vet att jag har mycket att processa men jag har tidigare inte kommit åt det. Varmt tack Martina och Hans, ni är fantastiska!”

 

Carolina

”Ni vägleder med en Fantastisk känsla & Engagemang. Ni besitter stor visdom och kunskap och er healingkraft är stor. De distanskurser jag gått hos er har varit mycket inspirerande en väldigt stor hjälp på min resa till Andlig och Själslig utveckling”.

 

Caroline

 

“Jag är enormt tacksam för det inre arbetet jag har fått göra tillsammans med Hans och Martina. Ni har hjälpt mig att släppa på gammalt bagage, läka sår från barndomen, klippa energiband, stärka upp chakran, gett mig verktyg och ni har varit två fantastiska rådgivare. Det är helt otroligt hur ni kompletterar varandra med så mycket kunskap från er båda! Den tiden jag har fått med er har varit helt ovärderlig. Kan varmt rekommendera Hans och Martina för er som söker genuinitet, inre läkning och Kärlek”

 

 

För att se våra Astrologitjänster – går vidare till vår webshop!